DVD R

             
 Home
 DVD 5
 DVD 9
 DVD Verpakking
 DVD Drukwerk
 DVD Buma/Stemra
 DVD Links
 DVD Levering
 Contact
 
    
   
De DVD Fabriek

   Postbus 10009
   6000 AH Weert
   Tel.   0495-564145
   Fax.  0495-562514

   info@cdfabriek.nl

 

 

 

 
Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD-r te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij de DVD Fabriek terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina.

Naast de produktie van de DVD besteedt de DVD Fabriek veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

U kunt gebruik maken van de mastering service van de DVD Fabriek om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen.  Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.

Prijslijst DVD-R Produkties
op aanvraag
 

NIEUW: BLANCO DVD-r MET OPDRUK

Het nieuwste produkt in het assortiment van de DVD Fabriek is de Blanco DVD-r met opdruk!

Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-r toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direkt wijzigingen op uw DVD-r's door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!

   

De DVD fabriek Nederland - Webdesign Digitaalweert